ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - Mr Travel - Business travel Services

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξειδικευμένο επαγγελματικό ταξίδι

Η Mr Travel αποτελεί εδώ και 35 χρόνια κορυφαία επιλογή του επαγγελματία ταξιδιώτη που μας εμπιστεύεται για την οργάνωση του ταξιδιού του. Το έμπειρο προσωπικό μας δημιουργεί ένα πλήρες πακέτο από εξειδικευμένες υπηρεσίες πλήρως εξατομικευμένες σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν εισιτήρια, διαμονή, μετακίνηση, έκδοση βίζας, ασφάλεια ταξιδίου και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία η οποία είναι χρήσιμη για την σωστή και άνετη διεκπαιρέωση του ταξιδιού σου.

ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Η Mr Travel συνεργάζεται με επιχειρηματίες και εταιρίες οι οποίοι επισκέπτονται διεθνείς κλαδικές εκθέσεις ανά τον κόσμο από το 1988. Με εξειδικευμένες υπηρεσίες για χώρες της Άπω Ανατολής, της Ευρώπης και της Αμερικής, η εταιρία μας έχει αποκτήσει εμπειρία σε θέματα κλαδικών εκθέσεων, παρέχοντας μέσω του site μας μια πλήρη γκάμα πληροφοριών για επιχειρηματίες που έχουν στόχο να επισκεφτούν μια κλαδική έκθεση. Μεγάλος αριθμός εμπόρων έχουν ταξιδέψει μαζί μας με προορισμούς όπως: Κίνα, Ταϊλανδή, Σιγκαπούρη, Φιλιππίνες, Ινδία, Χόνγκ Κονγκ, Ινδονησία, Τουρκία, Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία, Ολλανδία, Ρωσία, Ελβετία, Β. Αμερική, Ν. Αμερική.

Θεώρηση βίζας

Για τις περισσότερες χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα χρειαστείς βίζα, την έκδοση της οποίας αναλαμβάνουμε εμείς και παρέχουμε πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που χρειάζεσαι αναλόγως τον τύπο βίζας.

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Με ένα πολύ μικρό κόστος, μπορούμε να καλύψουμε την ασφαλή διεξαγωγή του ταξιδιού σου παρέχοντας ασφάλεια ταξιδιού για συγκεκριμένες ημερομηνίες για ένα έτος.

Κρατήσεις ξενοδοχείων

Είμαστε στη διάθεση σου για κρατήσεις ξενοδοχείων ανάλογα με τις ανάγκες, τις προτιμήσεις σου αλλά και το διαθέσιμο budget.

Αεροπορικά εισιτήρια

Η έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων είναι από τις βασικές υπηρεσίες που παρέχουμε. Η Mr Travel εδώ και χρόνια αναλαμβάνει σύνθετα δρομολόγια επαγγελματιών, με πληροφορίες και λεπτομέρειες που χρειάζεσαι για την ομαλή διεξαγωγή του ταξιδιού σου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 274, 15562 ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΑΘΗΝΑ

  • Εμφάνιση τηλεφώνου

  • +30 210 6531567

  • INFO@MRTRAVEL.GR

Φόρμα Επικοινωνιας

Γνώρισε την ιστορία του ΜrTravel και την ομάδα μας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ