ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ ΓΙΑ ΑΛΓΕΡΙΑ - Mr Travel - Business travel Services

ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ ΓΙΑ ΑΛΓΕΡΙΑ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΒΙΖΑ ΑΛΓΕΡΙΑΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΖΑ

  1. Διαβατήριο που να φέρει την υπογραφή κατόχου με ισχύ για τους επόμενους 6 μήνες από την ημέρα του ταξιδιού
  2. Φωτοτυπία διαβατηρίου
  3. Δύο (2) πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου σε λευκό φόντο
  4. Δύο (2) φόρμες αίτησης, συμπληρωμένες με κεφαλαία γράμματα, ηλεκτρονικά που να έχουν πρωτότυπη υπογραφή και ημερομηνία. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όλες οι αιτήσεις πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένες με κανένα πεδίο άδειο! Το πεδίο του/της συζύγου εάν είναι παντρεμένος πρέπει να συμπληρωθεί υποχρεωτικά, το πεδίο των παιδιών αν υπάρχουν δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί, εκτός αν ταξιδεύουν μαζί. Παρακάτω παρατίθεται σε επεξεργάσιμο έγγραφο η φόρμα που χρειάζεται να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε με τα στοιχεία που ζητούνται για την αίτηση της βίζας
  5. Κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων μετ’επιστροφής(καλό θα είναι να μην αγοράσετε το εισιτήριο πριν την έκδοση της βίζας)
  6. Επικυρωμένη κράτηση ξενοδοχείου
  7. Ταξιδιωτική ασφάλιση/Ασφάλεια ζωής(σε περίπτωση θανάτου ή ατυχήματος, για επαναπατρισμό σορού, νοσηλεία και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη) για 30 ημέρες απο την ημέρα έκδοσης της βίζας

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΙΖΑ

  1. Διαβατήριο που να φέρει την υπογραφή κατόχου με ισχύ για τους επόμενους 6 μήνες από την ημέρα του ταξιδιού
  2. Φωτοτυπία διαβατηρίου
  3. Δύο (2) πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου σε λευκό φόντο
  4. Δύο (2) φόρμες αίτησης, συμπληρωμένες με κεφαλαία γράμματα, ηλεκτρονικά που να έχουν πρωτότυπη υπογραφή και ημερομηνία. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όλες οι αιτήσεις πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένες με κανένα πεδίο άδειο! Το πεδίο του/της συζύγου εάν είναι παντρεμένος πρέπει να συμπληρωθεί υποχρεωτικά, το πεδίο των παιδιών αν υπάρχουν δεν χρειάζεται να συμπληρωθεί, εκτός αν ταξιδεύουν μαζί. Παρακάτω παρατίθεται σε επεξεργάσιμο έγγραφο η φόρμα που χρειάζεται να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε με τα στοιχεία που ζητούνται για την αίτηση της βίζας
  5. Πρόσκληση από την συνεργαζόμενη εταιρεία στην Αλγερία δηλώνοντας τον σκοπό της επίσκεψης(ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ Η ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Η ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ)
  6. Ταξιδιωτική ασφάλιση/Ασφάλεια ζωής(σε περίπτωση θανάτου ή ατυχήματος, για επαναπατρισμό σορού, νοσηλεία και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη) για 30 ημέρες απο την ημέρα έκδοσης της βίζας

 

ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΓΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ

Τύπος Βίζας Διάρκεια Παραμονής Κόστος
Τουριστική 30 ημέρες 90.00€
Επαγγελματική 1 εισόδου 30 ημέρες 90.00€
Πολλαπλών εισόδων 3 μήνες 90.00€
Πολλαπλών εισόδων 6 μήνες 130.00€