ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ ΓΙΑ ΙΝΔΙΑ - Mr Travel - Business travel Services

ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ ΓΙΑ ΙΝΔΙΑ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ(διάρκεια παραμονής 30 ημέρες)

Η αίτηση για τη χορήγηση της Ινδικής βίζας πραγματοποιείται online στο site e-visa, όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε στη φόρμα τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. 

Επίσης χρειάζονται:

  1. Διαβατήριο με ελάχιστη ισχύ 8 μηνών πριν από την ημερομηνία έκδοσης της ινδικής βίζας με τουλάχιστον 2 συνεχόμενες κενές σελίδες.
  2. Επίσης, χρειαζόμαστε την σελίδα του διαβατηρίου με τα  προσωπικά σας στοιχεία, σκαναρισμένη σε μορφή pdf, το ηλεκτρονικό αρχείο θα πρέπει να είναι απο 10KB εως 290KB
  3. Φωτογραφία διαβατηρίου σε ηλεκτρονική μορφή jpeg αρχείου απο 10KB εως 1ΜΒ

 

BUSINESS

Για την Business Visa χρειάζεται η προσωπική σας παρουσία στην Πρεσβεία, λόγω της ζήτησης προσωπικών εγγράφων.

 

Αν θέλετε να ετοιμάσουμε εμείς την αίτηση σας, κατεβάστε την φόρμα, συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία και προωθήστε την μας στο e-mail μας. Μετά την καταχώρηση των στοιχείων σας απο εμάς εντός 72 ωρών,  θα λάβετε επιβεβαίωση απο την Ινδική Πρεσβεία στο e-mail που μας έχετε δώσει. (Κόστος διαδικασίας 100€)