ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ ΓΙΑ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ - Mr Travel - Business travel Services

ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ ΓΙΑ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ

VOA ( θεώρηση βίζας στην άφιξη )

Από τις 28 Μαΐου 2007, οι πολίτες από 64 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα μπορούν να επωφεληθούν από τη Visa κατά την άφιξη ( VOA ) μόνο για σκοπούς τουρισμού. Αυτή η θεώρηση θα πρέπει να εκδοθεί στο αεροδρόμιο / λιμάνι, κατά την άφιξη σας στην Ινδονησία. Εναλλακτικά, μπορείτε να εκδώσετε βίζα και από το Προξενείο της Ινδονησίας στην Αθήνα.

Απαραίτητα χαρτιά (για βίζα στην άφιξη):

• Διαβατήριο, επικυρωμένο τουλάχιστον 6 μήνες από την προγραμματισμένη είσοδο στην Ινδονησία
• Μία φωτογραφία
• Εισιτήρια επιστροφής
• Προμήθεια βίζας ( κατά προτίμηση σε μετρητά )

Τέλη θεώρησης :
– Τουριστική επίσκεψη μέγιστο 30 ημερών, 25.00 USD
– Τουριστική επίσκεψη μέγιστο 7 ημερών, 10.00 USD

Απαραίτητα χαρτιά (για έκδοση βίζας στο Προξενείο)
1. Τουριστική βίζα δίνεται σε άτομα που σκοπεύουν να κάνουν διακοπές στην Ινδονησία με τη διαμονή τριάντα (30) ημερών ή παραμονή μέγιστης διάρκειας 60 (εξήντα) ημερών.
2. Η τουριστική βίζα δεν είναι θεώρηση εργασίας και δεν μπορεί να μετατραπεί σε οποιοδήποτε άλλο τύπο άδειας θεώρησης / παραμονής.

Δικαιολογητικά :
• Διαβατήριο με διάρκεια ισχύος τουλάχιστον 6 ( έξι ) μήνες από την προβλεπόμενη ημερομηνία εισόδου στην Ινδονησία
• Συμπληρωμένη αίτηση θεώρησης (3 σελίδες)
• Μια φωτογραφία σε μέγεθος διαβατηρίου (3 × 4)
• Τέλος θεώρησης: 65 Ευρώ
• Παραλαβή σε 3 (τρεις) εργάσιμες ημέρες.

Πολλαπλής εισόδου / Επαγγελματική βίζα

Αυτή η θεώρηση ισχύει για πολλαπλές εισόδους στην Ινδονησία και είναι διαθέσιμη μόνο για επιχειρηματικούς σκοπούς για μέγιστο χρονικό διάστημα ενός έτους και για κάθε είσοδο, η επίσκεψη δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 60 μέρες.

Δικαιολογητικά :
• Διαβατήριο με διάρκεια τουλάχιστον 18 ( δεκαοκτώ ) μήνες από την προβλεπόμενη ημερομηνία εισόδου στην Ινδονησία
• Συμπληρωμένη αίτηση θεώρησης ( 3 σελίδες )
• Μια φωτογραφία σε μέγεθος διαβατηρίου ( 3 × 4 )
• Μια συνοδευτική επιστολή από το Ίδρυμα στην Ελλάδα και μια επιστολή από το αντίστοιχο φορέα στην Ινδονησία εξηγώντας τη θέση του αιτούντος, τον σκοπός της επίσκεψης και την διάρκεια της παραμονής στην Ινδονησία
• Αντίγραφο του δρομολογίου από τις αεροπορικές εταιρείες ή τον ταξιδιωτικό πράκτορα.
• Τέλος θεώρησης: 125 ευρώ
• Παραλαβή σε 3 ( τρεις ) εργάσιμες ημέρες

Κατέβασε την αίτηση για βίζα.