ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ ΓΙΑ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ - Mr Travel - Business travel Services

ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΖΑΣ ΓΙΑ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Για να ταξιδέψετε στον Χόνγκ Κόνγκ για παραμονή μέχρι και 90 μέρες δεν χρειάζεστε βίζα. Σας δίνουν μια άδεια παραμονής όταν φτάσετε στο αεροδρόμιο. Για παραμονή παραπάνω από 90 μέρες θεωρείται ότι πηγαίνετε να μείνετε μόνιμα και χρειάζεστε αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά από το τμήμα Μετανάστευσης.

Το διαβατήριο σας πρέπει να έχει τουλάχιστον 6 μήνες ισχύ από την ημερομηνία εισόδου στο Χονγκ Κονγκ.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

MEGA SHOW 2019 (PART 2)
Global Sources Fashion Apparel & Fabrics Show & Global Sources Lifestyle 2019
MEGA SHOW 2019 (PART 1)